Carazur campings Zuid-Frankrijk 2021

Ga ook eens kamperen op 1 van de Zuid-Frankrijk in 2021. Geniet van een heerlijke zonvakantie in 2021 op een heerlijke camping. Deze organisatie biedt luxe stacaravans en bungalowtenten aan op topcampings in Zuid-Frankrijk. Gekozen is voor een select aantal 4 en 5 sterren campings in de meest zonnige en meest gevraagde streken van Frankrijk: Cote d’Azur, Languedoc en Les Landes.

Carazur is eigenaar van alle aangeboden accommodaties zodat boekingen snel, soepel en flexibel kunnen verlopen en bepaalde voorkeuren kunnen worden gegarandeerd. Ter plaatse worden gasten ontvangen en begeleid door eigen medewerkers. Uiteraard is deze organisatie aangelsloten bij de SGR.

Bekijk alle campings op Carazur aanbod 2021
 

Aanbiedingen Carazur campings Zuid-Frankrijk 2021

Accommodaties Carazur campings Zuid-Frankrijk 2021

Voor uw verblijf op een van onze topcampings in Zuid – Frankrijk kunt een kiezen voor een stacaravan of een bungalowtent. Carazur biedt maar liefst 8 modellen stacaravan aan die hier beneden uitvoerig worden beschreven. U kunt een keuze maken uit stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en met of zonder airco. Alle stacaravans beschikken over een ruim houten terras waarbij u kunt kiezen tussen een overdekt terras of een open terras.

De bungalowtenten bieden met een vloeroppervlak van maar liefst 28m2 een zee aan ruimte. Het echte kampeergevoel maar dan wel met goede bedden en een goed uitgeruste keuken met 4 pits gascomfoor en een grote koelkast / vriezer.

Lees meer op Carazur Accommodaties

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *