Rome en Napels; 7 dagen, 6 nachten met overnachting in 1 hotel.

Lees alles over de fietsvakantie Italië in 2021: Rome en Napels; 7 dagen, 6 nachten met overnachting in 1 hotel.. In deze regio vindt u alles wat u tijdens een vakantie wenst: de zee en het strand, culturele schatten, shoppingstad Rome en Napels en rustige fietswegen door stille dorpjes.Dag 1: Aankomst in FiuggiAankomst in Fiuggi, een oude plaats dat bekend staat om zijn thermaal water en baden. In het hotel wordt u welkom geheten met een cocktail en wordt u naar uw kamer gebracht. Dag 2: Fietstocht rond het meer in Fiuggi, 25 km. Hoogte maximaal 260Vanuit het hotel fietst u na het ontbijt rond het Lago di Canterno. Een makkelijk tochtje over mooie wegen en volop mogelijkheden om de Italiaanse keuken te proeven. Bij terugkeer in het hotel heeft u nog tijd om al wandelend het stadje Fiuggi te bezoeken.Dag 3: Bezoek aan RomeU kunt vandaag met de trein naar Rome gaan en daar de stad bezoeken te voet of al fietsend met een gids. De treinreis zal ongeveer 1 uur duren.Een rondtour met gids is niet inbegrepen in de prijs.Dag 4: Rondrit Fiuggi, 55 km. Hoogte maximaal 700Vandaag staat er na het ontbijt een rondrit op het programma langs de wijn en olijfolie velden. Ook deze rondtour is niet erg zwaar. Dag 5: Rondtour Fiuggi, 35 km. Hoogte maximaal 470 U fietst door het schitterende landschap van Fiuggi en Alatri, een beroemde Romeinse stad.Overwegend vlak met hele mooie vergezichten. Dag 6: Bezoek aan Napels of rustdag bij het hotel.Deze dag staat in het teken van uw wensen. Het is mogelijk om de dag relaxed door te brengen bij het hotel en gebruik maken van het zwembad of sauna of u kunt met de trein naar Napels gaan en daar de oude stad Pompeii en de Vesuvius bezoeken. De treinreis zal ongeveer 1,5 uur duren.Dag 7:Na het ontbijt eindigt uw arrangement.Zwaarte van de reis: 2

Lees verder op: Fiets-Fun – Rome en Napels; 7 dagen, 6 nachten met overnachting in 1 hotel.
 

Fiets-Fun fietsvakanties - Rome en Napels; 7 dagen, 6 nachten met overnachting in 1 hotel.

Aanbieder fietsvakantie in Italië: Fiets-Fun

De Rome en Napels; 7 dagen, 6 nachten met overnachting in 1 hotel. fietsvakantie wordt aangeboden door de reisorganisatie Fiets-Fun. Deze aanbieder organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 20 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt over 4-persoons Lepelaar en 6-persoons tenten.

Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping.

Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen mogen de mensen van huis meenemen, maar kunnen ook bij Fiets-Fun gehuurd worden tegen scherpe tarieven. Ook het huren van een tent, zonder te fietsen, op één van de 45 campings behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk alle reizen op: Fiets-Fun fietsvakanties 2021
 

Aktiva tours fietsvakanties 2021

Meer aanbieders van een fietsvakantie in 2021

Aktiva tours fietsvakanties 2021 behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen. Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen.

Kras fietsvakanties 2021 – Een fietsvakantie is hét ultieme gevoel van vrijheid. Geen last van enorme files of de kans hebben om het vliegtuig te missen. Als vakantievierende fietstoerist bepaalt u uw eigen tempo. Even een vakantiekiekje schieten van de kastelen in de Loire tijdens een fietsvakantie Frankrijk? Of stapt u even van uw fiets af voor een picknick aan de oevers van de Bodensee tijdens een fietsvakantie Duitsland?